MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Ruszyła jesienna edycja Restaurant Week 2023. Zobacz ceny festiwalowych dań. Sprawdź gdzie i jak zjeść aromatyczne posiłki

Restauracja Food&Ball w Katowicach

Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje menu. W wersji A na przystawkę podawany będzie krem z topinamburu z gruszką i kasztanami, na danie główne gyoza parmezanowa z kapustą pak choi, marynowaną marchwią, shimeji i grzybowym bulionem dashi. W wersji B na przystawkę podaje się foccacię z kaczką, figami i dżemem pomidorowym. W obu wersjach na deser serwowana będzie czekolada z sorbetem o smaku cydrowym.

Zobacz również

Wielki festiwal dla dzieci w Europejskim Centrum Bajki w Pacanowie

Wielki festiwal dla dzieci w Europejskim Centrum Bajki w Pacanowie

Koncert pamięci Grzegorza Przemyka w Białobrzegach

Koncert pamięci Grzegorza Przemyka w Białobrzegach

Polecamy

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Znana sieć otwiera 13 sklep na Opolszczyźnie. Na początek promocje

Znana sieć otwiera 13 sklep na Opolszczyźnie. Na początek promocje

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik