MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie...
fot. wikimedia commons/domena publiczna

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak znajomości temperatury

Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie upieczone osiągając 70 stopni Celsjusza. W ocenie, czy danie jest gotowe pomoże termometr kuchenny.

Zobacz również

Uderzył kobietę i wyrwał jej torebkę. Grozi mu teraz... do 22 lat odsiadki

Uderzył kobietę i wyrwał jej torebkę. Grozi mu teraz... do 22 lat odsiadki

Strażak ze Sztumu z medalami mistrzostw Polski i mistrzostw Europy

Strażak ze Sztumu z medalami mistrzostw Polski i mistrzostw Europy

Polecamy

Przegląd prasy z Prudnika w czerwcu

Przegląd prasy z Prudnika w czerwcu

Pamela Anderson już nie przypomina dawnej siebie. Zobacz, jak się zmieniła

Pamela Anderson już nie przypomina dawnej siebie. Zobacz, jak się zmieniła

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi